Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАко държавата бъде затворена, ресторантите могат да продължат

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАко държавата бъде затворена, ресторантите могат да продължат
Коментари Харесай

Министър Кацаров: Ако затворим държавата, ресторантите могат да продължат да работят

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Ако страната бъде затворена, заведенията за хранене могат да продължат да работят, в случай че дават отговор на две условия - личният състав им да е имунизиран и клиентите, които го посещават, също да са имунизирани. Въпреки че равнището на заразяване води до затваряне, в случай че отговорят на тези условия, заведенията за хранене биха могли да работят, защото не съставляват риск за болест. Иначе наложително степента на заразяване, ще води до затваряне. Ваксинирането е ваш избор, по какъв начин да постъпи човек с имунизирането, това е опция, не е обвързване.

Това сподели здравният министър Стойчо Кацаров в " Здравей, България " по Нова Тв. 

Около 1,8 милиона българи са имунизирани до този миг, или 10-12%. Ние каквото би трябвало, го вършим за имунизирането. Има огромен избор на ваксини, диалозите са рационални, не рамкови или диалози за измислени неща, опитваме да превърнем тази задача в национална задача. Това е учредителен развой, обезпечени са имунизациите, когато и да е човек може да отиде и да се имунизира. Опитваме се да притеглим хора от културата и изкуството да беседват, със своя престиж да допринесат за това нещо, изборът да е разумен, не наложителен. Какъв по-голям тласък от това, да спасиш живота, вашия и на вашите близки, съобщи още Стойчо Кацаров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР